Tommy's #1 SHANIA TWAIN SuperSite Message Board

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Posting query!


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 49
Date:
Posting query!


Hi Tommy. When I use the "advanced editor" to post in here I find that the "show preview" function is not working. Also the spell checker feature in Firefox is not underlining any spelling mistakes I might make. Oddly when I use the "quick reply" feature the spell checker does seem to work though. It's no big deal really as your board is great, but I do like to check my messages for mistakes before sending them and my spelling isn't always the best lol.smile



-- Edited by shanialover on Friday 16th of September 2011 05:02:15 PM

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 8879
Date:

The "show preview" function isn't working for me either. Must be a technical issue with Activeboard's software. Activeboard hosts this message board.



__________________

Tommy's #1 SHANIA TWAIN SuperSite
shaniasupersite.com



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 49
Date:

Are you using Firefox Tommy?



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 8879
Date:

Yes, I use IE and Firefox.

__________________

Tommy's #1 SHANIA TWAIN SuperSite
shaniasupersite.com



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 49
Date:

The preview feature seems to be working now in Firefox for me Tommy.smile



__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard